Bakgrundsbild

Tjäna pengar till föreningen

Värva prenumeranter – tjäna en slant

Er förening kan tjäna 300 kronor per såld prenumeration (150 kronor för prenumerationen och 150 kronor om man också uppger sitt autogiro).
50 sålda prenumerationer kan ge 15 000 kronor. Här är prenumerationsblanketten för nedladdning:

Ladda ner prenumerationsblankett för Landlotten (pdf)

Prenumeranten tjänar på att ta sin prenumeration via bygdegårdsföreningen – då är tredje lottpaketet gratis! En prenumeration = åtta lotter à 200 kronor.

Affisch

En affisch har tagits fram och sänts till föreningens kassör. Den rekommenderar vi att ni sätter upp i bygdegården för att bidra med marknadsföringen. Fler affischer finns att beställa. I det vita fältet skriver ni till vem i föreningen man vänder sig om man vill prenumerera. Om ni inte vill tillhandahålla den tjänsten skriver ni: Prenumerera via hemsidan www.landlotten.se.

Några tips:

En del föreningar har skrivit in föreningens namn, kontaktperson och konto på prenumerationsblanketten innan man sprider den. Några har delat i alla hushåll, andra har med på möten – eller både och. Lättast att värva är dock om man samtalar med den tänkta köparen.

Försäljning av styckelotter

Vi erbjuder nu alla medlemsföreningar i BR att sälja styckelotter. Landlotter beställs i paket om 40 lotter för 800 kronor. Er avans blir 200 kronor/40 lotter. Landlotter sänds ut mot faktura och beställs på telefonnummer 08-4000 1801. Er förening läggs upp som en kund.

Några tips:
  • Erbjud såväl prenumeration som styckeförsäljning vid höstens olika marknader och event.
  • Ge en lott i stället för blommor eller annan gåva vid avtackning.
  • Ta en prenumeration till bygdegårdsföreningen som kan användas att ge bort vid olika evenemang. Och har ni inget evenemang en månad är lotten lätt att sälja.