Bakgrundsbild

Vi skrämmer Sverige

Bygdegården och dess omgivning är den perfekta platsen för Halloweenfirande av olika slag! Under hösten har vi uppmärksammat dessa aktiviteter lite extra och lyft bygdegårdarnas verksamhet under rubriken ”Vi skrämmer Sverige!”.

Många bygdegårdar arrangerar tema-aktiviteter i samband med Halloween. För en del har arrangemanget utvecklats till en tradition som samlar hela bygden. Oavsett om föreningen är en van ”Halloween-arrangör” eller vill testa något nytt kan ni haka på ”Vi skrämmer Sverige!” och arrangera en aktivitet den 31 oktober, eller under helgen före.  På Halloween kan alla kan vara delaktiga efter sina förutsättningar – ett bra tillfälle att locka nya målgrupper och nya funktionärer till bygdegården. ”Vi skrämmer Sverige!” återkommer 2023 så kryssa för datumet i kalendern redan nu!

Fotogalleri

Ett litet urval av foton från den mängd av aktiviteter som arrangerats 2022. Se fler bilder bilder på #viskrämmersverige

Klicka på bilderna för att bläddra och se dem i större format.

Skrämselgalleri

Inspiration från tidigare år. Klicka på bilderna för att bläddra och se dem i större format.

Gemensam logga

Högerklicka på bilden och välj spara som för att ladda ner loggan:

Hashtag

Lägg till #viskrämmersverige vid marknadsföring i sociala medier och följ den för inspiration från andra bygdegårdar.

Aktivitetstips

Halloweendisco, spökvandring, pumpa-pyssel och skräckfilmsvisning, listan på roliga aktiviteter kan göras lång! Målgruppen kan variera från barn och familjer till ungdomar eller äldre och arrangemanget kan rikta sig till några få eller nå hundratals besökare. Här har vi samlat några aktiviteter som passar extra bra i bygdegården. Arrangera gärna tillsammans med barn och unga och låt kreativiteten flöda!

För mer information kontakta

Kommunikatör

Jenny Dahlerus

070-789 05 13

jenny.dahlerus@bygdegardarna.se